woensdag 26 november 2014

Deel 5a: Aanvulling Basisprincipe van het Universum

In deel 5 heb ik een basisprincipe uitgelegd. Ik wil nog even de kern herhalen:

Het hele universum bestaat uit energie
Die energie is allesomvattend ik noem die ALdatIS
Alle energie heeft een doel
Energie zijn atomen met subatomen en "leegte"
Binnen een atoom is er 99% leegte die we verder Universeel Bewustzijn (Prana)noemen of het Gouden Vloeibare Licht
De sub atomen vormen het Doel en maken slechts 1% uit van het geheel
Alles in de universa bestaat uit atomen en is via de 99% Universeel Bewustzijn of Gouden Vloeibare Licht met elkaar verbonden
Het Universele Bewustzijn bepaalt het doel. 
Het Universeel Bewustzijn is 1 hele grote intelligente Gouden Vloeibare Licht bron,  waarbinnen 1% Doel zich afspeelt......   

Tot zover deel 5

Om verderop in het volgen van mijn droom te kunnen begrijpen waarom ik bepaalde dingen zo neer heb gezet is het nodig nu alvast een aanvulling te geven.

Ik wil graag even stil staan bij het woord Doel. 

Oorspronkelijk was er eerst een hoeveelheid Gouden Vloeibaar Licht met één kern, tezamen het ALdatIS. Het ALdatIS is alles wetend maar kon zich echter niet leren kennen en ervaren wie of wat het nou eigenlijk was, want er was niets anders.....
(Stel je maar eens voor dat je als baby op een onbewoond eiland achtergelaten was en dat je helemaal alleen opgegroeid was. Dan zou je niet weten wie of wat je bent)


Om zichzelf te leren kennen en te ervaren heeft het ALdatIS die kern opgesplitst in vele kernen (Sterrenstof) maar nog steeds bij elkaar gehouden door het Gouden Vloeibare Licht. 
Sommige wetenschappers hebben dit de Big Bang genoemd. Dat Sterrenstof zou je de sub atomen kunnen noemen.

De reden hiervoor is dat ALdatIS wilde en wil nog steeds zichzelf leren kennen en ervaren wie/wat het werkelijk is en doet dit via  Het Universeel Bewustzijn en het Doel. Met behulp van denkkracht, Het Universeel Bewustzijn, wordt de 1% sub atomen opgedragen bepaalde vormen aan te nemen, Het Doel, zodat er activiteiten ontstaan en dingen gebeuren die ALdatIS in staat stellen om zichzelf te leren kennen en zichzelf te ervaren.

Dit is een super, super korte samenvatting hoe het allemaal begon en waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren.

Opmerking:
Ik heb deze kennis uit zeer verschillende boeken, gechannelde teksten en via inzicht verkregen. Het is mijn samenvatting die ultra kort is (alleen hierover kun je al diverse boeken schrijven) maar het zal je helpen te begrijpen waarom dingen lopen zoals ze lopen en waarom we naar de 5e dimensie verhuizen. Waarom je wordt uitgenodigd je grootst mogelijke droom te dromen en te verwezenlijken.  Dat je daar heel veel hulp bij zult krijgen. Het is immers ALdatIS die het wil ervaren dóór jou/ons.

Wanneer je probeert voelend te lezen en met een open mind en dit voor nu en voor het volgen van mijn droom tijdelijk aanneemt en je stelt alle vragen die je hebt aan jou eigen Gids dan zul je inzicht ontvangen specifiek gericht op jou doel en zul je begeleiding en inspiratie krijgen om jou grootste droom te gaan verwoorden en te gaan leven/creëren.

Mind the Open Mind!

Groet Kc

Illustratie: 'Verwondering' van Mary van Heijst

Geen opmerkingen:

Een reactie posten